Чортков та Збараж зустріли день Незалежності України змаганнями з вуличного баскетболу

 26.08.2015
Тернопільська область

24 серпня, у день Незалежності України, центральний майдан м. Чорткова  весело гомонів дзвінкими голосами, адже тут розпочались довгоочікуваними змаганнями  з вуличного  баскетболу. Двадцять  команд-учасниць  виявили бажання помірятись силами у баскетболі, виявити найшвидших, найспритніших  та найвлучніших.  Бажання позмагатись між собою виявили бажання не тільки юнаки,  але й дівчата. Від раннього ранку до пізнього  вечора тривали  „баскетбольні бої” , а пізно ввечері визначились переможці.  Перше місце завоювала  команда „Лемки” з Монастириська, друге місце вибороли юнаки з Чорткова, третє команда „Корифей” з Тернополя. Переможці та призери змагань отримали грамоти,  медалі, призи з логотипом „Спорт для всіх” від  організаторів змагань – Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, Чортківського районного центру „Спорт для всіх ” та спонсорів. Зокрема, Чортківський  районний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” щиро дякує ПАБу „Сова”, туристичній фірмі  „Тавор”, музею – їдальні „Пан  Чортківський” та центру музичних проектів „Music Progect Centre” за спонсорську допомогу  у проведенні змагань.

 

У Збаражі до дня Незалежності України також відбулись змагання з вуличного баскетболу

 

У Збаражі, що на Тернопільщині, до дня Незалежості України відбулись змагання з вуличного баскетболу.

 

Змагання  відбулись за підтримки голови м.Збаража  Романа Степановича Полікровського.

 

23 серпня центральна площу Збаража заполонили любителі вуличного баскетболу.  Дев'ять команд  виявили бажання взяти участь у змаганнях, які організував для них Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення  „Спорт для всіх”.  Чудова сонячна погода сприяла проведенню заходу. Болільники із захопленням спостерігали за спортивними баталіями та з ентузіазмом вболівали за свої улюблені команди.  Команди - учасниці боролись за вихід до фіналу у трьох підгрупах. Фіналістами стали команди „Пратеїн” , „Сокіл” та „ІСЕ” .  Після закінчення фінальних змагань  перемогу здобула команда „ІСЕ” у складі Тараса Цісецького, Назара Гомзака, Володимира Пацули та Андрія Пінянського, друге місце виборола команда „Сокіл”, третє місце посіла команда „Пратеїн”.

 

Переможці та призери нагороджені грамотами та медалями  та призами з логотипом „Спорт для всіх” від  Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.