Фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів до Дня Святого Миколая на Тернопільщині

 13.12.2019
Тернопільська область

5 грудня 2019 року у Зборовській загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів №1 змагались вісім команд учасниць: шість - зі Зборова та дві команди-учасниці із села Олієва.

У  складі кожної команди   змагались по чотири хлопці та чотири дівчини – вісім учнів 4,5,6,7 класів. Діти змагались у бігу “Змійкою”, естафеті “Баскетбол”, естафеті на спритність та швидкість, “Боулінг” та “Човниковий біг”.

Кожна команда  старанно готувалась до змагань  та  намагалась виступити якнайкраще та виявила сильний бойовий дух та волю до перемоги.

Після  закінчення  цікавих та захоплюючих  спортивних випробувань результати виявились такими: перше місце виборола команда “Олімпіоніки” Зборівської    загальноосвітньої  школи  І-ІІІ ступенів №1, друге місце звоювала команда №1  Зборівської    загальноосвітньої  школи  І-ІІІ ступенів №2, третє місце  посів дружній спортивний колектив “Смайли” Зборівської    загальноосвітньої  школи  І-ІІІ ступенів №1.

Команда переможець та команди-призери  нагороджені грамотами та  медалями  від Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення  “Спорт для всіх” та нагородною атрибутикою з логотипом “Спорт для всіх”.