На Тернопільщині відбувся турнір з міні-футболу з нагоди Всесвітнього дня здоров’я „Рух заради здоров’я”

 05.04.2017
Тернопільська область

1 квітня 2017 року у спортивному залі Тернопільського Палацу Спорту „Текстильник” відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Всесвітньому дню здоров’я.

Вісім команд з Тернополя прийшли позмагатись між собою та перевірити

хто з них „найшвидший”, „ найспритніший ”, „технічніший” – заголом наймайстерніший.

Команди „Фаворит”, „Світлиця”, „Саюз”, „Юні клерки”, „Вікторія”, „Молокія”, „Чемпіон”та „Прайд” спочатку розбили на підгрупи, а потім команди-учасники зустрілись у півфінальних та фінальних іграх. Хоча змагання тривали від раннього ранку до самого вечора учасники були у гарному весняному настрої, а ігри тривали у дружній товариськийц атмосфері. А на спортивному майданчику друзі перетворювались на достойних суперників, а на полі тривали спраівжні спортивні баталії.

В результаті до півфінальних ігор потрапили команди „Юні клерки”, „Вікторія”, „Світлиця” та „Молокія”. Далі за третє місце боролись команди „Молокія” та „Юні клерки”, в результаті вони завершили гру з рахунком 3:3, а в серії післяматчевих пенальті з рахунком 2:0 перемогу вибороли „Юні клерки”, та відповідно посіли третє місце. У фіналі зустрілись команди „Вікторія” та „Світлиця”, а перемогу з рахунком 2:0 виборола Вікторія, відповідно „ Світлиця ” посіла другу сходинку п' єдесмталу пошани.

Переможці та призери отримали кубки медалі та грамоти від організаторів –Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” та Палацу спорту „Текстильник” . Окрім цього, були визначені переможці в індивідуальних номінвціях. „Кращим воротарем” став Іван Терещук зі „Світлиці”, кращим бомбардиром – Роман Ковальчук з „Вікторії” , а кращим гравцем визнано Дмитра Миколишина з команди „Юні клерки”. Усі вони отримали грамоти від організаторів та нагороди від спонсорів турніру.

Організатори турніру висловлюють щиру подяку за допомогу в організації турніру та призи спонсорам турніру: магазин автозапчастини „Мега–авто” що знаходиться на вул.Злуки,35, Страховій компанії UPSK (страхування автомобілів та майна), перукарні „Ольвія”, що на Злуки, 17, та інформаційному спонсору –

Всеукраїнській незалежній громадсько-політичній газеті „Вільне життя” .