У Тернополі розпочався проект «Спорт у кожному дворі»

 14.07.2016
Тернопільська область

Весь світ очікує на значну подію у спортивному житті – 31 літні Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро. Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення з цієї нагоди організовує спортивно-масові заходи «Спорт у кожному дворі». Перший такий захід 7 липня відбувся у дворі будинку на вулиці Стуса, 10. Оскільки старт припав ще й на свято Івана Купала, організатори присвятили його водним олімпійським видам спорту.

Діти взяли участь у веселих естафетах з водою, танцювальних майстер-класах та олімпійській вікторині. На зелених клаптиках паперу, що символізували Бразилію, хлопчики і дівчатка написали побажання спортсменам, які представлятимуть Україну на змаганнях.

Нагородили учасників призами від Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України та партнерів заходу: ПП «Колумбус», ТМ «Ласунка» та видавництва «Школярик».

 

Наступне спортивне дійство в рамках заходів «Спорт у кожному дворі» відбудеться у вівторок, 12 липня, на бульварі Дмитра Вишневецького. Початок о 18 годині

 

Додамо, що фото та відео із заходу, який відбувся на вулиці Стуса, можна переглянути на сторінках Центру в соціальних мережах:

 

http://vk.com/album-71041493_234450338

 

https://www.facebook.com/centrzdorovja/photos/?tab=album&album_id=1599791017018092