Фестиваль «Чорнобильські мотиви»

 13.12.2019
Волинська область

11 грудня 2019 року в м. Луцьку у Палаці учнівської молоді відбувся фестиваль «Чорнобильські мотиви» присвячений Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

В рамках фестивалю Луцька районна добровільна благодійна організація «Спілка Чорнобиль» спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи серед учасників фестивалю.

Такі заходи проводиться з метою залучення до занять фізичною культурою і спортом, налагодження дружніх відносин між учасниками та протиставлення здорового способу життя шкідливим звичкам. Учасники показали свою швидкість та точність у спортивних конкурсах: «Снайпер», «Попади в ціль» та «Стрибки на скакалці», а також була проведена вікторина на спортивну тематику.

Учасники та переможці спортивного заходу були нагороджені дипломами та призами від Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх».

Також під час заходу працівники Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» провели Всеукраїнську інформаційно-пропагандистську акцію «Червона картка» - «Реальність  починається з тебе!». Було проведено бесіду на тематику здорового способу життя, а також учасники акції отримали пропагандистські матеріали – «Червону картку».