Фестивалі спорту з нагоди Дня фізичної культури і спорту

 06.09.2016
Волинська область

27,29 та 30 серпня 2016 року в місті Луцьку у мікрорайонах ЛПЗ та Київський майдан відбулися фестивалі спорту для дітей з нагоди Дня фізичної культури і спорту України, які організували працівники Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В останні літні дні дітвора поспішала в спортивний клуб «Стріла» (бульвар Дружби Народів, 13а), щоб прийняти участь у святі «Літо, до побачення!». Найменші учасники своє бачення про свято відтворювали в малюнках на асфальті, а любителі випробувати свої сили в метанні дротиків в ціль, брали участь в змаганнях з дартсу. Переможцями у цьому виді стали Андрій Сичевський і Василина Наумлюк.

Крім цього, Галина Тимощук організувала для юних футболістів на спортивному майданчику (вул. Шота Руставелі, 9) та стадіоні вищого професійного училища № 9 (вул. Бенделіані, 3) турніри з футболу. Молодші команди «Юність» і «Сокіл» зустрілися у дружньому поєдинку. З результатом 5:3 виборола перемогу команда «Юність». А спортсмени старшої вікової групи команд «Олімпія» і «Формула» зіграли в нічию. В змаганнях прийняло участь понад 70 дітей.

Керівник клубу «Лучеськ» (вул. Рівненська, 5), Наталія Зінь організувала і провела спортивно-розважальне свято двору. В програму цього заходу були включені змагання з дартсу, товариські зустрічі з настільного тенісу, шашок, настільного хокею, конкурс «Снайпер», естафети та ігри з елементами футболу.

Діти показали хорошу фізичну підготовку, спортивну майстерність, вміння змагатись.

Усі учасники свята двору отримали солодкі гостинці, а переможцям були вручені дипломи.

На цьому спортивно-масові та розважальні заходи для дітей у мікрорайонах міста не завершуються. В найближчі дні керівник клубу «Стріла» планує провести «Веселі старти». Отож, запрошуються усі охочі (2001 року народження і молодші) поборотись за звання найсильніших. Команда-переможець представлятиме клуб на міському фестивалі спорту, присвяченому Дню фізичної культури і спорту, який відбудеться 10 вересня.