Фінал відкритого чемпіонату Камінь-Каширського району з волейболу

 25.02.2016
Волинська область

21 лютого 2016 року у Спортивному залі ВПУ відбувся відкритий чемпіонат м.Камінь-Каширського з волейболу серед чоловічих команд організацій, підприємств, cпортивних колективів та аматорських команд міста та Камінь-Каширського району, який організував Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом молоді й спорту Камінь-Каширської РДА.

У результаті двох етапів чемпіонату у фіналі зустрілись 4 команди: Камінь-Каширськ, Брониця, Раків Ліс та Видерта. Змагання проводяться за коловою системою, тому кожна команда мала змогу позмагатись між собою. Кожна команда показала високий рівень підготовки, тому переможців чемпіонату було визначити дуже важко, але судді справились із цим завданням.

Отож, за підсумками ігор, перше місце здобула команда з м. Камінь –Каширська, друге місце у команди с. Раків Ліс, бронзову нагороду виборола команда с. Брониця.

Переможеці та призери турніру отримали від Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» кубки, медалі та грамоти. Також від спортивної громади міста Мартинюка Віталія було нагороджено статуеткою у номінації «Кращий гравець».