«Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» у Луцьку

 04.10.2016
Волинська область

III обласний фестиваль серед людей похилого віку «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку

 

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації, громадської організації ветеранів фізичної культури і спорту за підтримкою дирекції СОК «Адреналін сіті» в місті Луцьку 1 жовтня 2016 року, провели ІІІ-й обласний фестиваль серед людей похилого віку Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку.

У фестивалі прийняли участь понад 40 ветеранів з міст та районів області, Рожищенського району, Горохівського району, Луцького району та міста Луцька чоловіки 60 років і старше, жінки 55 років і старші. Програма фестивалю складалася з 7 видів: шахи, шашки, більярд, настільний теніс, боулінг, дартс.

Під час відкриття заходу з виступальним словом до учасників звернувся голова громадської організації ветеранів фізичної культури і спорту Рубчев Станіслав Кирилович, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад Володимир Петрович та від дирекції СОК «Адреналін сіті» Голоскоков Сергій.

Змагання пройшли в дружній атмосфері. Ветерани мали можливість поспілкуватися між собою та отримати позитивний заряд енергії та рухової активності.

Організатори заходу нагородили переможців та призерів змагань медалями та грамотами, а найстарші учасники за віком отримали від громадської організації ветеранів фізичної культури і спорту пам’ятні медалі, значки та дипломи.