«Ти зможеш, якщо зміг я!»: спортивне свято в cелі Крупа

 14.11.2016
Волинська область

Вже традиційно працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 10 листопада 2016 року завітали до Крупівського навчально-реабілітаційного центру для дітей із вадами зору з фізично-оздоровчими масовими спортивними заходами за Всеукраїнською програмою «Ти зможеш, якщо зміг я!». Програма реалізовується з метою утвердження засобами фізичної культури та спорту у дітей, які виховуються в дитячих спеціалізованих закладах, впевненості у власних силах та зміцнення психологічних й емоційних стосунків між собою.

Пізнавальні бесіди працівників центру про важливість здорового способу життя та недопущення шкідливих звичок вдало поєдналися зі спортивними конкурсами з дартсу, «Силоміру», шашок, набивання м’яча та вікторини на олімпійську тематику.

Діти переконливо виявляли свою готовність до спортивного суперництва. Відчувалося, що вони мають неабияку потребу у самоутвердженні й готові реалізовувати її у спортивному протистоянні.

Переможцями в змаганнях з дартсу перемогу здобув Прокопчук Андрій, у змаганні «Стрибки на скакалці» Байбула Мирослава, у «Силомірі» - Коб Максим, у вікторині на спортивну тематику Мишковець Вікторія, набивання м’яча – Шура Микола, а у шахах перемогу здобула Пушкіна Юлія.

Дітки щиро подякували Волинському ОЦФЗН «Спорт для всіх» за спортивне свято та запрошували приїздити до них ще частіше. Адже подібного роду змагання вселяють у дітей бажання до занять фізичною культурою, ознайомлюють з різними видами спорту та дають можливість самоутвердитись.

Усі переможці та призери спортивних змагань були нагороджені дипломами та призами від Волинського обласного центру «Спорт для всіх».