У місті Камінь-Каширську відбувся фестиваль з шахів та шашок

 19.10.2016
Волинська область

З 16 жовтня 2016 року в місті Камінь-Каширськ в приміщенні спортивного клубу «Фортеця» відбувся фестиваль з шахів та шашок з нагоди Дня захисника України, який організували Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно зі спортивним клубом «Фортеця».

Фестиваль проводився з метою популяризації гри в шашки та шахи в місті Камені-Каширському та Камінь-Каширському районі; залучення мешканців міста та району до здорового способу життя й занять фізичною культурою та спортом, а також підвищення спортивної майстерності учасників.

Перед початком фестивалю виступили директор Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх» Панасюк Сергій Іванович та президент СК «Фортеця» Ус Сергій Миколайович, які привітали всіх учасників зі святом, якому й був присвячений сам фестиваль.

За підсумками фестивалю перемогу в змаганнях з шахів здобув Шверба Анатолій, друге місце —Ус Сергій, третє місце зайняв петров Юрій. У змаганнях з шашок переможцем став Павлов Олександр, на другому місці Савощук Микола, а третім став Мичик Панас.

Переможців фестивалю нагородили грамотами від Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».