Відбулася ІV відкрита спартакіада Волинської регіональної дирекції національної телекомпанії України

 15.06.2016
Волинська область

12 квітня 2016 року в місті Луцьку в спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін СІТІ» відбулася ІV спартакіада Волинської регіональної дирекції національної телекомпанії України присвячена Дню журналіста, яку організували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з адміністрацією та первинною профспілковою організацією Волинської регіональної дирекції національної телекомпанії України та за підтримки адміністрації спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін СІТІ».

Основною метою проведення спартакіади було залучення працівників засобів масової інформації до занять фізичною культурою та спортом, пропаганди активного і здорового способу життя та створення корпоративної системи спортивних змагань.

На урочистому відкритті спартакіади з привітанням учасників та побажанням гарних вражень учасникам виступили Калюжна Софія Миколаївна директор програм творчо-виробничого об’єднання телебачення ВРДНТКУ та директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад Володимир Петрович.

Головне – не перемога, а участь. Олімпійське гасло сповна підходить і для змагань медійників. Тому й спортивні види спартакіади організатори підбирали з поправкою на аматорський статус її учасників. Отож, програма спартакіади складалася з восьми командних видів спорту, які входять до командного заліку спартакіади: настільний теніс, бадмінтон, гирьовий спорт, дартс, естафети, боулінг, шахи та шашки. Змагання проходили як на свіжому повітрі так і в закритому приміщенні.У спартакіаді взяли участь 3 команди працівників ВРДНТКУ, яких прийшли підтримати сім’ї та діти. Організатори спартакіади мають надію, що змагання такого типу стануть прикладом як гарно провести вільний час в колі колег по роботі та оздоровитись.

Загальнокомандні місця в ІV спартакіаді Волинської регіональної дирекції національної телекомпанії України присвячена Дню журналіста визначились наступним чином: І місце у команди ТВО «Телебачення», ІІ місце – у команди «Фарт» і ІІІ місце у команди «Будьмо».

Всі переможці та призери спартакіади були нагороджені медалями, дипломами, грамотами, кубками та призами від організаторів змагань.