Відбувся фінал ІІІ «Ярмарку футзалу»

 27.10.2016
Волинська область

23 жовтня 2016 року в місті Луцьку в СОК «Арена Спорт» (вул. Карбишева, 1) відбувся фінал ІІІ Фестивалю-кубку АМФВ з міні-футболу серед аматорських команд «Ярмарок футзалу» з нагоди Дня захисника України. Захід організували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Асоціацією міні-футболу Волині.

Формат звітних змагань був дуже цікавим. Організатори розбили команди на чотири групи по сім команд, а після закінчення групового етапу кожен з колективів виходив у свою частину сітки плей-офф залежно від зайнятого у своєму секстеті місця. Таким чином, до головного фіналу могли вийти лише ті, хто зайняв у групі перше місце - тим ціннішим був кожен матч цього турніру. В усіх групах переможець визначався у останніх турах.

У підсумку, розігрувалось аж 7 кубків. У фінальних іграх й визначили переможці кубків: «Кубок сімки» у команди «West Side», «Кубок шістки» - ФК«Волиньсталь», «Кубок п’ятірки» - ФК «Модерн-Експо», «Кубок четвірки»- ФК «Камаз-Агро», «Кубок трійки»- ФК«Бренд Груп», «Кубок двійки»- ФК «Теремно Хліб».

А от у головному матчі «Футзального ярмарку» зустрілись команди "ПАККО" та "Нова лінія". Матч був напружений і дуже інтригуючий. Герої півфіналу у складі «ПАККО» Роман Киценюк та Ігор Шевельов ще до перерви відзначилися голами, заклавши фундамент перемоги. А після перерви ще два голи «пакківців» остаточно підвели ігровий підсумок триденного змагання. «ПАККО» - чемпіон Третього розіграшу «Футзального ярмарку».

Переможці були нагороджені кубками, дипломами, грамотами, медалями та цінними призами від організаторів та спонсорів футзального фестивалю.