Волинський центр «Спорт для всіх» організував ХІІ обласну спартакіаду серед працівників ЗМІ

 26.07.2016
Волинська область

22-24 липня 2016 року на базі відпочинку Волинської регіональної дирекції національної телекомпанії України, с. Світязь, Шацького району відбулася ХІІ обласна Спартакіада серед працівників засобів масової інформації, яку організували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинською обласною організацією національної спілки журналістів України та Волинською обласною організацією фізкультурно-спортивне товариство «Спартак».

Спартакіада проводилася з метою залучення працівників засобів масової інформації до занять фізичною культурою і спортом; пропаганди проведення активного дозвілля серед працівників колективів та організацій, а також виявлення й заохочення кращих спортсменів-аматорів серед працівників засобів масової інформації.

На урочистому відкритті спартакіади з привітанням учасників та побажанням гарних вражень учасникам виступили голова Міжнародної асоціації журналістів, головний редактор « 4 - Влада» РП Хенрик Кашьчєльни та директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад Володимир Петрович.

У спартакіаді взяли участь команди, створені зі штатних працівників місцевих, обласних та районних засобів масової інформації (газети, радіостанції, телекомпанії, інтернет видання.

Програма заходу складалася з восьми видів, які входили до командного заліку спартакіади: спортивні естафети, настільний теніс, перетягування линви, плавання, дартс, шахи та шашки та особисті змагання з рибної ловлі, які не входили до командного заліку.

За підсумками спартакіади переможцем стала команда газети «Волинь-Нова», срібні нагороди виборола команда Волинської регіональної дирекції національної телерадіокомпанії України, замкнула трійку призерів команда працівників газети «Луцький замок», а четверте місце у команди, яка представляла газету «Вісник К».

Переможці та призери спартакіади в загальнокомандному заліку були нагороджені кубками, грамотами, а переможці та призери в особистих змаганнях з видів спорту – медалями та дипломами від організаторів заходу.