«Я вмію плавати!» розпочалося на Волині

 20.06.2019
Волинська область

19 червня 2019 року у селі Дачне відбулись фізкультурно-оздоровчі заходи в оздоровчих таборах «Я вмію плавати!» за Всеукраїнською програмою «Школа плавання».

Свято на воді провели працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Метою заходу є навчання дітей плаванню як однієї з життєво необхідних навичок.

Основним завданням «Школи плавання» є популяризація здорового способу життя; формування у дітей свідомої потреби у систематичних заняттях фізичною культурою; профілактика шкідливих звичок – наркоманії, тютюнопаління, алкоголізму; презентація форм організації фізично активного дозвілля.

У заході взяло участь 224 дитини, які брали участь у різних естафетах на воді: «Перенеси м’яч», «Торпеди», «Гонки на камерах», «Плавання за допомогою дошки»

Також провели Всеукраїнську інформаційно-пропагандистську акцію «Червона картка»  -  «Реальність починається з тебе!». Для учасників акцій було проведено бесіду на тематику здорового способу життя, а також учасники акції отримали пропагандистські матеріали – «Червону картку».

Найактивніші учасники отримали призи від Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх».