Чергові переможці

 19.05.2017
Запорізька область

Черговий фінал Запорізького обласного турніру з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед юнаків 2003 р.н. відбувся у м. Приморськ на стадіоні «Олімпієць».

Сім команд прибули на змагання для визначення переможця: представники міст Бердянська, Енергодара, Полог, Приморська та К-Дніпровського, Бердянського, Токмацького районів . Нажаль три команди були допущені умовно у зв’язку з неправильно оформленими документами. Чотири колективи виборювали основний приз – представляти нашу область на всеукраїнських змаганнях.

Традиційно, перед іграми проводяться змагання з елементів техніки гри у футбол. Кращими були: жонглювання - Безуглий Денис м.Енергодар – 383; удари на дальність Данило Куліков м.Бердянськ – 38 м; удари на точність – Віталій Дьяченко м.Пологи.

Не програвши жодного матчу перше місце вибороли учні школи №5 м.Енергодара (тренер Денис Шопов). Друге місце у школярів ЗОШ с.Благовіщенка К-Дніпровського району (тренер Андрій Діденко, директор школи Антоніна Халеп). Бронзові нагороди отримали вихованці Приморського футболу (тренери Віктор Клименко та Олег Іорганський).

Кращими гравцем фіналу було визначено воротаря команди ЗОШ с.Благовіщенка Дениса Кіма, який отримав футбольний м’яч .

Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами Управлінням молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.