Тиждень спорту на Одещині

 13.06.2017
Одеська область

Вважаючи одним із пріоритетів захисту дітей - сприяння збереженню та розвитку їх здоров’я, формування здорового способу життя , виховання фізично здорового , активного , енергійного підростаючого покоління, в усіх містах і районах Одеської області проведено спортивний тиждень з нагоди Дня захисту дітей.

Одеська обласна комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молодіжної політики і спорту Одеської обласної державної адміністрації провели низку масових спортивних заходів , зокрема : 1 червня у Старобазарному сквері та на стадіоні «Спартак» міста Одеса. Того ж дня спільно з Подільським центром «Спорт для всіх» на стадіоні «Локомотив» провели спортивне свято у присутності керівників міста Подільськ , батьків, друзів та багатолюдної публіки.

2 червня обласний фестиваль з нагоди Дня захисту дітей в ДЦ «Молода гвардія» для дітей пільгової категорії з усіх міст і районів Одеської області (більше тисячі дітей) розпочався вітанням заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Калібошина та концертним шоу за участю найкращих вокальних і хореографічних та спортивних колективів і чарлідерів .

Потім діти розважалися, займалися декоративно-прикладним мистецтвом, співали в караоке . Та , як завжди, найпривабливішими, наймасовішими і найактивнішими були фізкультурно-оздоровчі і спортивні заходи. На трьох локаціях вирували азарт, радість, позитивні емоції, не вщухали кричалки у підтримку своїх команд. Адже діти грали у футбол, перетягували канат, змагалися у дартсі, з радістю долали спортивні естафети з м’ячами, скакалками, обручами , гімнастичними палицями, брали участь у рухливих іграх. Також захоплюючими були : масовий спортивний флешмоб та показові виступи і майстер-клас з футбольного фрістайлу.

Усі присутні пригощалися кашею , чаєм, (польова кухня), печивом. Діти отримали подарунки , гарний настрій, задор енергії, активно проведений час на березі моря.