«Чайка» підхопила естафету «Олімпійського літа»

 01.08.2016
Рівненська область

Днями діти котрі зараз відпочивають в оздоровчому комплексі «Чайка», що в селі Хрінники Демидівського району, долучилися до Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо».

Вже традиційно загальне керівництво проведенням заходу здійснює управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації спільно з комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Програма конкурсів та естафет, котру організатори запропонували дітям, містила в собі як командні естафети, так і індивідуальні конкурси, тому можливість відчути дух суперництва і зануритися в світ безкомпромісної боротьби міг кожен.

Попри те, що організаторів табір зустрів проливним дощем, програма фестивалю не зазнала значних змін. Після короткої церемонії відкриття спортивного свята і інструктажу з техніки безпеки, діти без зволікань взялися за проходження естафет, за підсумком яких були визначені три команди котрі посіли призові місця, але в загальному підсумку переможцем став кожен, тому що участь у такому заході, вже є перемогою для всіх учасників.

По завершенню командних естафет, на дітей чекала традиційна індивідуальна частина змагань. Тут вони боролися не за престиж команди, а вже за особисті нагороди, тому і без того принципова боротьба, набрала обертів справжньої спортивної баталії. В конкурсі «Гімнастичний» перемогу здобула Анна Хмель; вправа зі скакалкою найкраще вдалася Вірі Угрін; а з накиданням кілець не спеціальні конуси найкраще впорався Орест Лебідь.

Переможці та призери естафет і конкурсів були нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області.

Наступний тур «Олімпійського літа» прийме в себе дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Корчагінець».