Естафету «Олімпійського літа» підхопила «Чайка»

 22.07.2015
Рівненська область

До спортивно-масового фестивалю «Олімпійське літо» долучилися діти, які зараз відпочивають в оздоровчому комплексі «Чайка», що в селі Хрінники Демидівського району. 21 липня 2015 року сюди зі спортивною програмою завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Діти із задоволенням взяли участь у командних естафетах та індивідуальних конкурсах з використанням різноманітного спортивного інвентарю.

Заховавшись від спекотного сонця у затінку розлогих лип та сосен, вони змагалися в естафетах «Футбол», «Баскетбол», «Волейбол», «Фітбол», виявляючи свою спритність, швидкість і вправність у поводженні з різними м’ячами. Впродовж кількох годин на майданчику панувала атмосфера справжнього спортивного суперництва. Врешті, загальну перемогу здобула команда «Барселона». Друге місце вибороли хлопці та дівчата з команди «Красунчики». Бронзові нагороди дісталися команді «Лимони».

В індивідуальних конкурсах всі охочі мали можливість продемонструвати свою вправність у володінні гімнастичним обручем, скакалкою, вміння набивати футбольного м’яча та влучність у накиданні кілець на піраміди. У конкурсі «Гімнастичний» у тривалій і запеклій боротьбі перемогу виборола Олександра Баглик. У спортивному конкурсі «Скакалка» перемогла Марія Завадська. Вона ж продемонструвала абсолютну влучність у накиданні кілець на піраміди, зробивши десять результативних кидків з десяти спроб. З футбольним м’ячем найдовше протримався Мар’ян Мазук, виборовши звання «Володар м’яча».

Переможці та призери командних змагань нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. А звитяжцям індивідуальних конкурсів дісталися дипломи КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призи від відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.