«Олімпійське літо» у ДСОК «Електронік – Рівне»

 17.07.2015
Рівненська область

Черговий тур спортивно-масового фестивалю «Олімпійське літо», який традиційно проводять комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області у дитячих санаторно-оздоровчих закладах і пришкільних таборах Рівненщини, пройшов 16 липня 2015 року у ДСОК «Електронік-Рівне», що в селі Кустин Рівненського району.

Понад 300 дітей, які зараз тут відпочивають, мали можливість взяти участь у заході. Найбільш активні з них швиденько зорганізувалися у загонові та змішані команди і бадьорим кроком попрямували на лісовий стадіон. Тут для них вже були підготовленні дистанції спортивних естафет та все, що потрібно для змагань у індивідуальних конкурсах. Тож, після короткої церемонії відкриття заходу юні олімпійці взялися до виконання спортивної програми.

Незабаром на майданчику запанувала атмосфера напруженої спортивної боротьби. Дітлахи з явним задоволенням змагалися в командних естафетах «Футбол», «Баскетбол», «Волейбол», «Фітбол», виявляючи свою спритність, швидкість і вправність у поводженні з різними м’ячами та згуртованість, що сформувалася у загонах за нетривалий час їх спільного перебування в оздоровчому закладі. Боротьба на дистанціях точилася завзята і безкомпромісна. Кожен успіх тієї, чи іншої команди викликав неймовірну радість її учасників та прихильників. А аутсайдери ще наполегливіше намагалися взяти реванш у наступних стартах.

Впродовж кількох годин на майданчику панувала атмосфера справжнього спортивного суперництва. Врешті переможців та призерів командних змагань визначили. За сумою місць, зайнятих у естафетах, загальна перемога дісталася команді «Dream team» («Команда мрія»). Напевне, її учасники, справді, дуже мріяли про перемогу і, головне, наполегливо до неї йшли. Хлопці та дівчата з команди «Янки» були другими. Бронзові нагороди виборола команда «Олімпійці».

Настала черга індивідуальних конкурсів. Тут всі охочі мали можливість продемонструвати свою вправність у володінні гімнастичним обручем, скакалкою, вміння набивати футбольного м’яча та влучність у накиданні кілець на піраміди. У спортивному конкурсі «Скакалка» переміг Дмитро Сірик. У конкурсі «Гімнастичний» у тривалій і запеклій боротьбі перемогу виборола Іванна Полюхович. Найвлучнішим у накиданні кілець на піраміди виявився Вадим Головатий. Він же виборов звання «Володар м’яча» в однойменному конкурсі.

Звичайно, не всім цього разу поталанило відчути радість перемоги. Проте, всі долучилися до справжнього спортивного свята, отримали заряд адреналіну від спортивної боротьби, велику порцію позитивних емоцій та хороший апетит від рухової активності.

А переможцям та призерам командних змагань і звитяжцям індивідуальних конкурсів дісталися ще й дипломи і медалі комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призи від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.