Конкурс виявив нових ерудитів!

 22.05.2020
Рівненська область

Багато людей, натрапивши на сторінку з ребусами, швиденько її перегортають з думкою: «Як же їх розгадувати?» Насправді, це робити дуже легко, якщо знати деякі прості правила. Вчені довели, що розгадуючи ребуси чи загадки, ви тренуєте  пам’ять та розумові здібності.

Особливо це корисно і для розширення кругозору та розвитку інтелекту. Дякуємо всім, хто взяв участь у VІ турі інтелектуального конкурсу «СпортЕрудит» від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та знову поринув у світ ребусів за темою «Види спорту»!

         За Положенням конкурсу, перемагає учасник, який надав більшу кількість правильних відповідей. Отож, врахувавши все, оголошуємо підсумки.

Цього разу, надавши 100% вірних відповідей, перемогу здобув Олексій Торош!!! Він вже не вперше бере участь у наших заходах. Нещодавно Олексій став призером міжнародної акції «30 днів на велосипеді», ініціатором проведення якої в нашому регіоні став «Спорт для всіх Рівненщини». З різницею лише в один бал, йому поступились ще чотири учасники: Василь Лисанець, Василь Гізун, Анастасія Штундер та Володимир Євтухов.

  На переможця чекає приз – «Енциклопедія Олімпійського спорту у запитаннях та відповідях» від Відділення НОК України в Рівненській області.

 Анонс наступного туру конкурсу «СпортЕрудит» відбудеться традиційно, в понеділок, 25 травня. Його темою стане бокс.

Не втрачайте свій шанс – долучайтесь!

 Розумним бути модно!!!

Пресслужба «Спорт для всіх»