На Рівненщині продовжується фестиваль «Рух заради здоров’я»

 19.07.2016
Рівненська область

Черговий тур фестивалю «Рух заради здоров’я» відбувся у комунальному закладі «Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» Рівненської обласної ради.

Працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради вкотре забезпечили організацію та проведення фестивалю, запропонувавши для учасників спортивні конкурси «Кільця», «Джерело», «Хокей», «Баскетбол», «Теніс» та «Фітбол».

Після урочистої церемонії відкриття змагань, підопічні з нетерпінням чекали на початок спортивних естафет. Маючи певний досвід з попередніх років проведення подібних змагань, учасники активно та завзято взялися вправлятися зі спортивним інвентарем. Хороший настрій та позитивні емоції допомагали їм проходити усі дистанції швидко та без порушень. Невимушена атмосфера спортивного завзяття панувала на спортивному майданчику, додаючи безліч вражень як підопічним, так і працівникам закладу. Вони, у свою чергу, всіляко підтримували учасників, а в окремих моментах надавали практичну допомогу.

Зрештою, переможених у конкурсах не було і нагороди отримали всі. Учасникам змагань дісталися дипломи від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, а керівництво установи вручило їм солодкі подарунки.

Наступний тур фестивалю відбудеться в комунальному закладі «Тучинський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради.