«Олімпійське літо» знову завітало в «Сигнал»

 19.08.2015
Рівненська область

Спортивно-масовий фестиваль «Олімпійське літо» пройшов 18 серпня 2015 року у дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Сигнал». Це вже четвертий візит працівників комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради до дітей цього оздоровчого закладу. Тому, як і в попередні рази, всі відпочиваючі із задоволенням взяли участь у доступній та веселій спортивній програмі.

Після урочистого відкриття змагань, учасники взялися визначати, хто найкраще вміє володіти фітбольним, баскетбольним, волейбольним та футбольним м’ячами. Кожен з них намагався швидко проходити відповідні дистанції, а підтримували їх у цьому чисельні вболівальники.

Саме вболівальники гучно скандували та дарували оплески переможцям та призерам змагань. Отже, золоті нагороди здобула команда «Олімпійці». Другими були учасники із команди «Живчики», а третє місце дісталося команді «Крок вперед».

Завзятою та впертою була боротьба в індивідуальних конкурсах. На скакалці всіх перестрибала Вознюк Анастасія, а з обручами у конкурсі «Гімнастичний» найкраще впоралася Барешнюк Катерина. Найдовше набивав футбольний м’яч Віннічук Павло. У конкурсі «Володар кілець» переміг Германюк Ярослав.

Переможці та призери командних змагань нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Переможцям індивідуальних конкурсів дісталися дипломи КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призи від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.