Спортивне свято в місті Рівне

 05.07.2016
Рівненська область

В Рівному, на майданчику торговельного центру «Злата Плаза», з нагоди відкриття магазину виробника спортивного одягу «GERA», відбулися різноманітні спортивно-масові заходи.

Присутні на заході гості могли стати свідками першого туру FCA Streetball League 2016, в ході якого за перемогу боролися 7 команд з баскетболу 3х3. Цього разу, впевнено здолавши всіх суперників, тріумфувала команда «Рівняни», в фіналі їм поступилася команда «Заливай», котра стала срібним призером, і третіми в загальному підсумку стали спортсмени з команди «Дикий Захист».

Одночасно з баскетбольними іграми, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, провели для глядачів цікаві конкурси. Діти і дорослі жонглювали футбольними м’ячами, на влучність кидали баскетбольні м’ячі в корзину, обертали на талії обручі, вправлялися зі скакалками і накидали кільця на спеціальні конуси.

Окрім змагань, для всіх присутніх з показовою програмою виступила Рівненська команда з лакросу «FCA Lacrosse Rivne Club», в тому числі було продемонстровано номер флорбольного фрістайлу. Також варто зазначити, що під час свята тривав фотоконкурс «Стопкадр від ГЕРА», учасники якого сфотографувавшись поруч з магазином організаторів і опублікувавши фото в Фейсбук, могли отримати цінні призи.

Переможці та призери спортивних змагань і конкурсів отримали подарунки від організаторів, а кожному присутньому на заході глядачу дістався пам'ятний браслет.