Відзначили кращих спортсменів та фізкультурників Рівненщини

 17.09.2015
Рівненська область

Кращих спортсменів, їх тренерів, фахівців із фізичної культури і спорту та організаторів спортивно-масового руху  Рівненщини відзначили з  нагоди Дня фізичної культури та спорту в Україні. Їм вручили грамоти, подяки, кубки та подарунки.

 

Відзнаками Рівненської ОДА нагородили спортсменів, які гідно відстоювали честь України на міжнародних змаганнях. На урочистостях з нагоди їх професійного свята заступник голови облдержадміністрації Олександр Савчук зазначив, що на І Європейських іграх в складі української збірної сім спортсменів представляли Рівненщину. Двоє рівненських спортсменів на цих змаганнях вибороли нагороди. Зокрема, Наталія Ніколайчик поповнила скарбничку української команди бронзовою, а Олександр Помінов – срібною медалями.

 

Варто відзначити, що у цьому році, наші земляки, які примножують спортивну славу нашої країни, отримали не лише моральне визнання своїх зусиль,  а й матеріальний вклад у їх зміцнення - для двох спортсменів  вдалося купити квартири, а також виділити близько двох мільйонів гривень на стипендії та грошові винагороди провідним атлетам області.

 

Вшанували й тих, хто дбає про масовість фізкультурно-спортивного руху, намагаючись  долучити до нього кожного, хто ще не подолав свою лінь, інертність і не відчув неймовірного задоволення від пружності своїх м’язів. Так, «Почесною грамотою» Рівненської обласної ради був відзначений начальник відділу комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Ігор Вознюк.

 

У свою чергу директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Микола Петренчук вручив кубки та дипломи закладу представникам районів, міст та інших населених пунктів, громади яких стали призерами та переможцями всеукраїнських та обласних спортивно масових заходів, що проходили в області. Зокрема, нагороди за активну участь в організації та проведенні масових спортивних заходів серед дошкільнят «Веселі старти» отримали: сектор молоді та спорту Дубенської райдержадміністрації (ІІІ місце); управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому (ІІ місце) та переможець цього заходу – сектор молоді та спорту Костопільської райдержадміністрації.

 

Призерами Всеукраїнського фестивалю з нагоди Дня Незалежності України у Рівненській області стали: управління освіти, молоді та спорту Володимирецької райдержадміністрації (ІІІ місце); відділ у справах молоді і спорту Сарненської райдержадміністрації (ІІ місце). А найкраще організував та провів заходи фестивалю сектор молоді та спорту Радивилівської райдержадміністрації, за що отримав найвищі відзнаки.

 

Всеукраїнські масові спортивні заходи для молоді «Здорова молодь – здорова нація» найбільш інтенсивно пройшли у Березнівському, Володимирецькому та  Сарненському районах, за що підрозділи у справах молоді і спорту цих райдержадміністрацій теж отримали відзнаки відповідного ґатунку.

 

Не залишилися по за увагою й зусилля постійних партнерів «Спорту для всіх» Рівненщини. Зокрема   голова Рівненської обласної організації «Стріт Воркаут Україна» Владислав Олєйніков отримав «Подяку» Рівненської обласної ради, а директор комунального підприємства «Санаторно-оздоровчий комплекс «Сигнал» Юрій Халейко -  «Подяку» Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».