Бережанський центр «Спорт для всіх» - співорганізатор турніру, присвяченого воїнам АТО

 28.07.2015
Тернопільська область

Протягом двох неділь 19 і 26 липня на міському стадіоні відбувався турнір з міні-футболу, приурочений воїнам АТО, який організували Бережанська районна федерація футболу і Бережанський районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

З вітальним словом до учасників звернувся голова федерації футболу Бережанщини Нестор Колодка. Також всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих українських військовослужбовців на Сході України.

9 команд шляхом сліпого жеребкування були поділені на дві групи: група А – «Хатки» Бережани, «Божиків», «Реал» Бережани і «Куропатники», група Б – «Котів», «ДЮСШ» Бережани, «За Україну» Бережани, «Надрічне» і «Потутори». За підсумками групового етапу боротьбу продовжили «Хатки» і «Куропатники» з групи А, «Котів» і «ДЮСШ» з групи Б.

У першому півфінальному матчі «Хатки» здобули перемогу над командою з Котова з рахунком 1:0. У другому півфінальному матчі між командами «Куропатники» і «ДЮСШ» переможця визначали у серії післяматчевих пенальті (основний час закінчився з рахунком 0:0), де вправнішими виявилися молоді таланти з ДЮСШ 7:6.

І ще дві серії післяматчевих пенальті побачили глядачі на стадіоні. Так у матчі за третє місце котівчани перемогли куропатницьких футболістів з рахунком 4:2. А гравці команди ДЮСШ вправніше виконували удари «з точки» за гравців із команди «Хатки» 4:3.

Кращими гравцями турніру було визнано Дениса Мострянського («Хатки») і Олега Засєдка («ДЮСШ»), які отримали грамоти і пам’ятні сувеніри з рук голови районної державної адміністрації Володимира Петровського і голови Бережанської районної федерації футболу Нестора Колодки. Команди-призери – «Котів» і «Хатки» - отримали грамоти, а команда-переможець – грамоту і кубок.

Крім того, учасники АТО Бережанщини, які брали участь в даному турнірі, отримали грошові допомоги від районної державної адміністрації і районної федерації футболу, набори продуктів від дирекції ПП «Агроспецгосп» с.Жовнівка та співаники «Ангели Тебе Оберігають» від старшого наукового співробітника Бережанського краєзнавчого музею Миколи Проціва.