Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітав у «Лісову пісню»

 28.07.2015
Тернопільська область

«Олімпійське літо» впевнено крокує оздоровчими таборами Тернопільщини. Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” завітав до оздоровчого табору „Лісова пісня” Борщівського району, що на Тернопільщині, щоб влаштувати дітям спортивне свято.

Учасниками змагань були діти з різних куточків Тернопільської області та України.

Кожен учасник міг спробувати свої сили у різних спортивних естафетах. Вони були розташовані на футбольному полі так, щоб діти після проходження естафети завжди перебували в тіні та не перегрівались на сонці, а це дуже важливо для проведення таких заходів. Всі учасники активно заробляли „талончики здоров’я”, освоювали нові можливості у різних видах спорту та просто отримували масу позитивних емоцій.

Ось нарешті змагання добігли кінця. Та діти з нетерпінням чекають на свої, здобуті у боротьбі, нагороди. Найактивніші та найспритніші здобули медалі, всі інші дітки отримали відзнаки та призи з логотипом „Спорт для всіх”, нагородну атрибутику з логотипом Тернопільського обласного відділення НОК України та ТОВ Видавництва „Школярик”.