Відкритий обласний турнір з козацького багатоборства відбувся в селі Яблунів Гусятинськог району

 03.08.2016
Тернопільська область

У минулі вихідні в с.Яблунів Гусятинського району відбувся відкритий обласний турнір з козацького багатоборства. Організували спортивне свято: сільська рада села Яблунів, Балабух Андрій Васильович, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Шість команд – учасниць, а це „Господарі” із села Яблунів Гусятинського району, „Вікінги” з Тернополя „Дикобрази” з Теребовлі, „Їжачки” з Тернополя, „Білі мисливці” та „Коменданти”, – представили бійці окремої 44 артилерійської бригади м. Тернополя.

Учасники змагались у перенесенні коромисла вагою 20 кг на відстань 20м, підніманні колоди вагою 65 кг за 1 хв., підніманні каменів вагою 40,60,80 та 100 кг та встановлені їх на високу стійку, перенесенні колод на відстань 20м – „прогулянка фермера”, перекиданні величезного колеса, піднімання гантель вагою 70 кг, переміщенні автомобіля на відстань 20 м у найкоротший час.

Учасники виявили всі свої найкращі фізичні та морально-вольові якості,

а результати виявились такими: перше місце виборола команда „Їжачки” з переможним результатом 9 очок, поступившись трьома очками, друге місце виборола команда „Дикобрази”, третє місце, набравши 19 очок, виборола команда „Господарі”.

Окрім основної програми змагань відбулись змагання з армспорту, в яких взяли участь одинадцять учасників, а перемогу в них здобув Ігор Вітвіцький, друге місце виборов Іван Федишин, третє місце посів Дмитро Вітвіцький.

У змаганнях з атмліфтингу серед чотирнадцяти учасників перше місце виборов Максим Варченко, друге місце здобув Іван Федишин, третє місце посів Андрій Богоніс.

Переможці та призери у всіх видах змагань отримали грамоти та медалі від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.