Фестиваль з баскетболу серед ветеранів «Кубок Міняйла – 2017» відбувся у Нововолинську

 04.04.2017
Волинська область

1 квітня 2017 року у місті Нововолинську (в Будинку спорту СОКу «Шахтар») відбувся фестиваль з баскетболу серед ветеранів «Кубок Міняйла-2017». Організували фестиваль відділ у справах молоді та спорту Новововлинського міськвиконкому спільно з Волинським обласним та Нововолинським міським центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та дирекцією СОК «Шахтар» з метою масового залучення ветеранів до систематичних занять фізичною культурою і спортом, зміцнення їх здоров’я, визначення найсильніших команд, популяризація баскетболу серед населення міста.

Названий фестиваль на честь ветерана спорту, голови міської ради ветеранів фізичної культури та спорту, тренера з баскетболу ДЮСШ м. Нововолинська Михайла Федоровича Міняйла, якому виповнилося 85 роки.

На урочистому відкритті змагань ветерана вітали міський голова Віктор Сапожніков, начальник відділу у справах молоді та спорту виконкому Нововолинської міської ради Тетяна Супрунюк та директор ДЮСШ управління освіти Степан Міщук.

У змаганнях взяло участь 3 команди з міста Нововолинськ.

За підсумками змагань третє місце посіла команда Ветеран. Друге місце у турнірній таблиці зайняла команда СОК «Шахтар». А переможцями турніру стали баскетболісти ДЮСШ.

По завершенню фестивалю переможці та призери були нагороджені кубками, дипломами і грамотами від організаторів та спонсорів фестивалю. А також директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад привітав ветерана з його ювілеєм, подякував за його громадську роботу серед ветеранів міста та нагородив пам’ятною медаллю, почесною грамотою та подарунком.