Відкритий турнір Зимнівської сільської ради з волейболу

 04.04.2017
Волинська область

З 22 по 30 березня 2017 року в спортивному залі Льотничівського навчально-виховного комплексу відбувався відкритий турнір Зимнівської сільської ради Володимир-Волинського району, Волинської області з волейболу.

Турнір проводився з метою залучення населення до рухової активності, занять фізичною культурою і спортом, подальшого розвитку та популяризації волейболу в Зимнівській громаді, підвищення рівня спортивних результатів та майстерності, пропаганди фізичної культури і спорту, здорового способу життя та організації активного змістовного дозвілля молоді.

Загальне керівництво по організації та проведенню турніру здійснювали Зимнівський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Громадська організація «Нова Ідея» (фахівець розвитку фізичної культури і спорту Ярослав Кондисюк) при підтримці Зимнівської сільської ради (голова В’ячеслав Католик), Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор Володимир Новосад ).

Турнір проводився за коловою системою, за участю 8 команд із: сіл Бубнів, Льотниче, Рогожани, Льотничівського НВК, Оваднівського сільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», міста Устилуга, Володимир –Волинського агротехнічного коледжу, Володимир-Волинськго педагогічного коледжу.

Кожен ігровий день був насичений цікавими, динамічними матчами. Непередбачуваною, напруженою виявилася гра між командами сіл Рогожани та Льотниче, які боролись за третє місце. Не менш запеклими та дуже емоційними були протистояння між командами Володимир-Волинського агротехнічного коледжу та Оваднівської сільської ради, які зустрічалися між собою не маючи жодної поразки в турнірі розігруючи перше місце.

У підсумку першу сходинку посіла команда Оваднівського сільського центру ФЗН «Спорт для всіх», друге місце здобула команда Володимир-Волинського агротехнічного коледжу, третіми стали волейболісти села Льотниче.

Голова Зимнівської сільської ради привітав учасників турніру, нагородив переможців і призерів кубками та медалями, а також грамотами Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Всі команди учасники турніру отримали призи від ГО «Нова Ідея». Кращим гравцям турніру: Олександру Євчуку, Андрію Шевчуку, Андрію Хомичу, Валерію Матіюку, Андрію Войтичуку, Богдану Потируку, Івану Корнилюку та Руслану Пальчишину було вручено футболки від голови фонду «Матері Божої Неустанно Помочі» протоієрея Миколи Гінайла.

Організатори змагань висловлюють подяку Сергію Гнатюку – вчителю фізичної культури Льотничівського НОК та Оксані Багницькій – головному судді змагань.