У селі Крупа пройшли масові спортивні заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!»

 24.11.2015
Волинська область

19 листопада 2015 року вже традиційно працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітали до Крупівського навчально-реабілітаційного центру для дітей із вадами зору з фізично-оздоровчими масовими спортивними заходами за Всеукраїнською програмою «Ти зможеш, якщо зміг я!». Метою даного заходу було виховання свідомої потреби до занять фізичною культурою у дітей-вихованців дитячих спеціальних закладів.

На початку змагань з привітальним словом виступили директор Крупівського навчально-реабілітаційного центру Дацюк Олег Ярославович та заступник директора Карпік Вадим Володимирович.

Вихованці змагались у веселих та цікавих естафетах «Веселі старти», спортивній вікторині, змаганні «Силомір», а також демонстрували свою влучність та спритність у змаганнях з дартсу та стрибків на скакалці. Не зважаючи на боротьбу та бажання перемоги, панувала атмосфера спортивного духу та дружелюбності. Дітки, які не змогли взяти участь у змаганнях - активно підтримували та вболівали за учасників змагань.

Переможцями в змаганні «Веселі старти» стала команда «Барса», у змаганні з дартсу перемогу здобула Косовська Анна, у змаганні «Стрибки на скакалці» Карпун Ірина, у «Силомірі» - Єфімов Василь, а у вікторині на спортивну тематику Матвійчук Дарія.

Усі переможці та призери спортивних змагань були нагороджені дипломами та призами від Волинського обласного центру «Спорт для всіх».