Виїзна семінар-нарада місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх

 06.11.2019
Волинська область

5 листопада відбувся семінар-нарада директорів місцевих ЦФЗН «Спорт для всіх» та фахівців з організації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку населення.

Із вступним словом на початку наради до присутніх звернувся директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад. Він наголосив, що одне із завдань місцевих центрів «Спорт для всіх»  полягає у створенні умов для впровадження здорового способу життя, профілактики захворювань, сприяння досягненню фізичної та духовної досконалості людини. Тому посилена співпраця між місцевими центрами ФЗН «Спорт для всіх» та органами місцевого самоврядування неабияк важлива.

На нараді обговорювались питання щодо підготовки до здачі державної річної звітності згідно форми – 2 ФК та форм звітів Всеукраїнського центру ФЗН «Спорт для всіх» за  2019 рік.

Також в ході наради ознайомили з новими агітаційно-пропагандистськими матеріалами здорового способу життя, рухової активності та поділились результатами проведення інформаційно-пропагандистської акції «Червона картка» - «Реальність починається з тебе!». Основною метою цього соціального напрямку є координація зусиль місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських та спортивних організацій щодо проведення інформаційно-соціальної реклами пропаганди здорового способу життя та рухової активності населення області.

Розглянули питання по проведенню Всеукраїнських та обласних заходів місцевими центрами ФЗН «Спорт для всіх» у IV кварталі 2019 року і переглянули презентацію по проведенню Волинським ОЦФЗН «Спорт для всіх» нових фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів.

Після обговорення питань ознайомилися з інфраструктурою та роботою Оваднівського сільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та побували на екскурсії в історико-культурному комплексі «Вовчак. Волинська Січ» - місці розташування однієї з перших повстанських баз підрозділів УПА під назвою «Січ».

Учасники семінару щиро вдячні голові Оваднівської ОТГ Сергію Панасевичу, директору Оваднівського СЦФЗН «Спорт для всіх» Людвику Балажу та директору КЗ «Історико-культурний комплекс «Вовчак. Волинська січ» Василю Мазурику за створення умов для проведення заходу.