«Ти зможеш, якщо зміг я!» у селі Підгірне

 24.12.2015
Запорізька область

У с. Підгірне Василівського району Запорізької області 22 грудня 2015 року в Підгірненській загальноосвітній школі в рамках проведення Всеукраїнських масових спортивних заходів «Ти зможеш, якщо зміг я» відбувся масовий спортивний захід.

 

Захід був привчений святкуванню Новорічних та Різдвяних свят.

 

Організаторами заходу виступили Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та Підгірненський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Це перший успішно проведений захід організований новоствореним Підгірненським селищним центром ФЗН «Спорт для всіх».

 

Захід проводився з метою виховання шанобливого ставлення до власного здоров’я, формування звички до регулярних занять фізичною культурою та здорового способу життя..

 

Офіційними особами на святі були: директор Підгірненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Онищенко Віталій Іванович, директор КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради Олег Володимирович Рибченко, директор сільського центру фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» Чабан Володимир Іванович .

 

З привітальними словами виступила директор Підгірненської ЗОШ Онищенко Віталій Іванович та директор КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради Рибченко Олег Володимирович.

 

Учні учбового закладу взяли участь змаганнях з настільного тенісу, армспорту, шашок та різних спортивних естафетах. Велася запекла боротьба. Вихованці школи розбавили основну програму різноманітними показовими виступами на спортивну тематику.

 

Усі учасники отримали масу задоволення бадьорості, позитиву та нагороди від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР (грамоти, щоденники та спортивний інвентар).