Найспортивніша родина Житомирщини 2016 року

 13.04.2016
Житомирська область

Переможці районних та міських етапів змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я» Житомирської області 8 квітня 2016 року у м. Коростень боролись за звання найспортивнішої родини Житомирщини.

Захід організований обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділом сім’ї, молоді та спорту Коростенської міської ради, Коростенським міським центром ФЗН «Спорт для всіх», за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Склад команди: 3 особи (батько, мати, дитина 2006-2008 р.н.). У програмі фестивалю спортивні естафети, конкурси та ерудит-вікторина на спортивну тематику, показові виступи спортивних та мистецьких колективів, зокрема, танцювальної студії «Форма» та Чемпіонів України з танцювального спорту, клубу спортивного танцю «Мрія». Фестиваль покликаний привернути увагу громадськості до проблем формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім’ї шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей, а також спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

Учасників фестивалю вітали:

- заступник Коростенського міського голови Дзиґа Олександр Олексійович

- начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Коростенської міської ради Черних Олена Володимирівна

- директор Коростенського міського центру фізичного здоров’я населення Тімбуровський Микола Іванович

- директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Хільченко Адам Іванович:

16 родин змагались у спортивному комплексі «Спартак» щоб переконати всіх, що саме їхня родина найспортивніша у нашій області і що саме вони мають захищати честь Житомирщини на фінальних Всеукраїнських змаганнях, які відбудуться 9-12 червня на Херсонщині з нагоди Міжнародного дня сім’ї.

ІІІ місце – родина Шпакович з міста Коростеня, ІІ місце - родина Дороніни з Радомишльського району, а переможцем обласного Фестивалю стала родина Тібєйкіних з міста Житомира.

Призери фестивалю нагороджені дипломами та медалями, а переможець Кубком Житомирського обласного Центру ФЗН «Спорт для всіх» та правом представляти Житомирщину на Всеукраїнському фестивалі.